Over mij

Leuk dat je mijn site bezoekt. Mijn naam is Mark Bastiaans en ik ben al jaren werkzaam in de marketing communicatie. Bij diverse werkgevers (van auto-branche,  telecomwereld en olie-energie) heb ik mij beziggehouden (en nog steeds) met communicatie, reclame en marketing.

Breed inzetbaar op allerlei gebieden, van internet tot commercial, van event tot beursorganisatie. Doordat het vakgebied continue aan verandering onderhevig is, blijft het voor mij boeiend en uitdagend. Iedere dag ontstaan er weer nieuwe kansen en verfrissende communicatieve mogelijkheden.  

Vanuit het interesse en vakgebied heb ik deze blog gestart waarbij ik jullie graag meeneem in de wereld van communicatie. Vooral omdat reclames, banners, commercials de een mateloos kunnen irriteren terwijl de ander er onverschillig onder blijft. Wegzapgedrag is er voor mij niet bij. Natuurlijk kan ik mij net als iedereen ergeren, verbazen of amuseren over reclame-uitingen, maar bovenal kijk ik met een bepaalde beroepsdeformatie naar het geheel.

Interessant zijn de verschillende vormen van interactie die gezocht worden bij de uitwerking van communicatiemiddelen, ongeacht het medium (radio, TV, internet, email, outdoor …) dat wordt ingezet.

Geniet van de vele variaties van reclame en communicatie die ik jullie voorschotel. Maar schroom niet om een reactie achter te laten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.