55 spraakmakende WWF advertenties

Hieronder staat een advertentie van het World Wildlife Fund die ik als een van de eerste op deze site heb geplaatst. Waarom vermeld ik deze dan opnieuw?

Natuurlijk omdat ik het een fantastische uiting vind om “de zuurstofgraad van de wereld” te belichten. Maar meer nog omdat ik het onderwerp Wereld Natuur Fonds gewoon belangrijk vind. Zelf steun ik ze al jaren met een kleine bijdrage (hoe bescheiden dan ook).wwf-lungs

Opgegroeid met en aangestoken door de TV-series van Jacques Cousteau waarin hij prachtige opnames maakte en iedereen wist te boeien met de magie van de natuur. De “Planet Earth”-serie heeft dit nog nadrukkelijker in beeld gebracht. De schoonheid spat gewoon van je scherm.

Vandaar dat ik hieraan meerdere keren aandacht schenk. Niet alleen dus vanwege mijn persoonlijke overtuiging, maar meer nog vanwege de bevlogenheid van de WWF-mensen. Hun passie en betrokkenheid weten zij over te brengen naar de creatieven van de bureau’s. In de uiteindelijke creatie komt het geheel samen waardoor het WWF gepassioneerd de strijd kan aangaan.

Daarom deze serie met 55 spraakmakende WWF-advertenties, die duidelijk maken waarom we samen iets moeten doen.  Wat let je?

wwf-au-habitat wwf-au-reef wwf-au-turtle wwf-awareness-elephant wwf-awareness-whale wwf-awareness-white-bear wwf-axe wwf-baby wwf-blood wwf-coral-trout wwf-dolphin wwf-dream wwf-duo-bird wwf-duo-shark wwf-emergency-ambulance wwf-emergency-boat wwf-emergency-firemen wwf-eneco wwf-fishhead wwf-forest wwf-forestbrasil wwf-forestbrasil2 wwf-hands-crocodile wwf-hands-eagle wwf-hands-elephant wwf-hands-tiger wwf-hands-toukan wwf-hands-zebra wwf-junk wwf-leaf-amazon wwf-leaf-daintree wwf-leopard wwf-light-elephant wwf-light-trees wwf-needle wwf-painting-iceberg wwf-painting-sequia wwf-painting-tsunami wwf-panda wwf-paper wwf-pieces-giraffe wwf-pieces-shark wwf-pieces-tree wwf-river wwf-river-bucket wwf-tarzan wwf-tattoo-eagle wwf-tattoo-shark wwf-tattoo-tiger wwf-tree wwf-tusk-ivory wwf-Ivory2 wwf-up-tiger wwf-up-tree

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.