Je eigen frisdrank-fles

Vandaag via de Twitter timeline geattendeerd op een hele leuke actie van Coca Cola. Je kunt je eigen frisdrank-fles maken. Stel je voor, een Cola fles met je eigen naam erop.

Coca-Cola_Share_a_Coke_campagne

Deze zomer nodigt Coca-Cola iedereen onder het motto ‘Share a Coke’ uit om een flesje of blikje Coca-Cola te delen met vrienden en familie. Het iconische opschrift “Coca-Cola” zal voor het eerst deels worden vervangen door Nederlandse voornamen.

Van 1 mei tot en met 31 augustus 2013 zullen de meest populaire namen (zo’n 150), op de losse PET flesjes van 500 ml Coca-Cola, Coca-Cola light en Coca-Cola Zero, door het hele land op de schappen verschijnen.

cocacolanaam

Mocht je naam er niet tussen staan, dan kun je bij speciale labelmachines één blikje Coca-Cola personaliseren. Tot eind augustus reizen de machines door Nederland om iedereen de mogelijkheid te bieden om een gepersonaliseerd blikje Coca-Cola voor zichzelf, familie of vrienden te maken. Hier vindt je de informatie over de “Share a coke tour”.

Natuurlijk gaan ze voluit in een dergelijke campagne. Online wordt alles ingezet, van Facebook naar video. Het zijn ook wel de leuke acties waarover gesproken wordt.

http://www.youtube.com/watch?v=5Gc23XABPSE

Ik had die van mij natuurlijk direct opgezocht op shareacoke.nl. Zoals verwacht stond die ertussen. Binnenkort de supermarkt in en mijn eigen fles maar eens gaan claimen. Een hele leuke campagne.

cocacolamark

,