Over mij

Leuk dat je mijn site bezoekt. Mijn naam is Mark Bastiaans en ik ben al jaren werkzaam in de marketing communicatie. Bij diverse werkgevers (van auto-branche,  telecomwereld en olie-energie) heb ik mij beziggehouden (en nog steeds) met communicatie, reclame en marketing.

Breed inzetbaar op allerlei gebieden, van internet tot commercial, van event tot beursorganisatie. Doordat het vakgebied continue aan verandering onderhevig is, blijft het voor mij boeiend en uitdagend. Iedere dag ontstaan er weer nieuwe kansen en verfrissende communicatieve mogelijkheden.  

Vanuit het interesse en vakgebied heb ik deze blog gestart waarbij ik jullie graag meeneem in de wereld van communicatie. Vooral omdat reclames, banners, commercials de een mateloos kunnen irriteren terwijl de ander er onverschillig onder blijft. Wegzapgedrag is er voor mij niet bij. Natuurlijk kan ik mij net als iedereen ergeren, verbazen of amuseren over reclame-uitingen, maar bovenal kijk ik met een bepaalde beroepsdeformatie naar het geheel.

Interessant zijn de verschillende vormen van interactie die gezocht worden bij de uitwerking van communicatiemiddelen, ongeacht het medium (radio, TV, internet, email, outdoor …) dat wordt ingezet.

Geniet van de vele variaties van reclame en communicatie die ik jullie voorschotel. Maar schroom niet om een reactie achter te laten.

Een reactie op “Over mij”
 1. Hello there ,
  I was using the QR generator you mentioned on your page here: reclamepraat.nl/praat/qr-codes-wat-moet-ik-ermee/
  (sorry for the email in English, it’s easier for me to read than write in Dutch).
  I really enjoyed working with qrcode.kaywa.com in the past, but I recently found a new one that is more visually appealing, has a lot of customization options, and is totally free: https://www.websiteplanet.com/nl/webtools/free-qr-code-generator/
  It allows you to create your own personalized QR code (you can choose the color, add a frame and even add the logo of your company and/or social networks), which I think is awesome.
  I believe that it would be a great addition to your page, I’m sure your readers will appreciate it.
  In hope I helped back,
  Laurie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.