Zero: Do that Toe Tappy

Coca Cola Zero heeft een nieuwe move uitgedokterd. De “Toe Tappy”. Met rap en al wordt het gebracht op film. Perez Hilton en Carmen Electra fleuren het geheel visueel op, maar eerlijk gezegd benaderd deze commercial het label van het merk: Zero.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=a7-sckiDlI4[/youtube]

Zoals dat altijd gaat, willen de zaken tijdens opnames nogal eens anders lopen dan gepland. Deze bloopers hebben ze slim genoeg ook online gezet. Deze zijn door de foutjes spannender en grappiger dan de uiteindelijke versie.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=L0x7XGyOAZY[/youtube]

Aan de andere kant heeft Zero wel een mooie website gebouwd rondom thema “Make it possible”. Als je naar www.makeitpossible.com gaat zie je daar dit filmpje ook terug. Spannender en veel interessanter zijn de interview-achtige video’s met Keemo en Knucklehead.

De site was het platform waarop Zero op zoek ging naar een nieuwe internationale move en een nieuwe star. De community kon hun bijdrage leveren door het insturen van videos. De uiteindelijke winnaar is te bezichtigen in het eerste filmpje. De site is spannend, uitdagend en biedt meer dan een gewoon filmpje. Het toont een festijn aan creativiteit van ambassadeurs van het merk.

Maar misschien zit ik er helemaal naast en begrijp ik er niets van. Wat denken jullie?

,